PACI PAC vystúpia v Trenčíne

Detská skupina PACI PAC vystúpi v Trenčíne. Foto: FB PACI PAC

TRENČÍN – Detská skupina PACI PAC vyráža na jedinečné turné po celom Slovensku. Neobídu ani Trenčín.

Už 24. februára predstavia Mário Praženec a Nikoleta Kupčíková to najlepšie zo svojej tvorby v kinosále Cinemax Trenčín. Spolu s nimi vystúpi aj herec Matúš Šťastniak, ktorý zahrá každú postavičku z ich pesničiek, ako napríklad Levíka Lea, Pána Trampolíniho, Sloníka, Pána Traktoristu a mnohých ďalších.

„Tešíme sa, že sa konečne uvidíme naživo spoločne s deťmi a aj rodičmi. Dva roky sme kvôli pandémii nemali turné a teraz už konečne môžeme vyraziť za malými fanúšikmi. Tento program je nový a úplne iný, ako doteraz videli. Teším sa, ako budú reagovať deti na nové scénky a rekvizity. Oprášime aj staršie pesničky z prvého CD. V podstate je to taký prierez našou tvorbou, odohráme spolu 16 pesničiek,“ predstavuje Mário Praženec alias PAC.

Obľúbená detská skupina plne využije kvalitný zvuk aj plátno, na ktorom budú premietať animovaný vizuál.

„Kým my budeme naživo hrať, na plátne budú animovaní PACI a PAC tancovať. Som zvedavý, ako to celé zafunguje a aký zážitok si diváci odnesú. Máme nový tím, ktorý bude cestovať s nami. Dokonca sme si dali ušiť nové traky a motýliky, aby bolo všetko tip-top. Pôjdeme dvoma autami, pretože sa nám všetky kulisy, kostýmy a ozvučenie do jednej dodávky už nezmestia. Dokonca budeme z turné nakrúcať aj aftermovie, ktorý si potom budú môcť návštevníci pozrieť na našom YouTube kanály,“ doplnil Mário Praženec.

Nikoleta a Mário, ktorí deti do programu vždy aktívne zapájajú, pripravili aj veľa ďalších prekvapení.

„Deti dostanú nielen sladké maškrty, ale aj zdravé a obľúbené mliečka. Budú mať možnosť stretnúť sa s obrovským plyšovým kamarátom, ktorého poznáte ako maskota z Turbo TV. Súčasťou koncertu je aj fotenie, takže okrem darčeku, ktorý od nás dostane každé dieťa, si zo sebou domov odnesiete aj fotografiu na pamiatku,”teší sa Nikoleta Kupčíková alias PACI.

Okrem Trenčína sa jedinečné koncerty PACI PAC odohrajú v ďalších 13 kinosálach, v Prešove a v Trnave dokonca dvakrát.

„Naši fanúšikovia sú predovšetkým deti, ale tentoraz, okrem šťastných detských tvárí, plnej sály smiechu, lásky a zábavy, sa môžu aj rodičia tešiť na koncert vďaka komfortu, ktorý ponúkajú kinosály Cinemax. Je to obrovská výhoda, že si naše turné budú môcť užiť aj oni. Pohodlne v teple, s občerstvením, pestrým programom pre ich drobcov, konkrétnym miestom na sedenie či bezproblémovým parkovaním,“ prezradila Nikoleta Kupčíková.

Duo PACI PAC je na scéne od roku 2015. Na konte majú päť CD a päť DVD, aktuálne pripravujú nové pesničky a finišujú s pesničkami do filmu, ktorý by mali čoskoro nakrúcať. 

PACI PAC CINEMAX TURNÉ 2023 

10. 2. TRNAVA ARÉNA

11. 2. NITRA

11. 2. BRATISLAVA

12. 2. PREŠOV MAX

12. 2. KOŠICE

17. 2. BANSKÁ BYSTRICA

18. 2. PREŠOV NOVUM

18. 2. POPRAD

19. 2. MARTIN

19. 2. TRNAVA MAX

25. 2. DUNAJSKÁ STREDA

25. 2. SKALICA

26. 2. TRENČÍN

26. 2. ŽILINA


Ďalšie články