Hlasujte za našu Moniku!

Monika Chocholíková. Foto: PML Media team

TRENČÍN – Majsterka sveta a zlatá medailistka zo Svetových hier 2022, thaiboxerka Monika Chochlíková z klubu Victory Gym Trenčín, súťaží o titul najlepšieho športovca sveta.

Niekoľkonásobná majsterka sveta a európy Monika Chochlíkovádosiahla v roku 2022 historický úspech. Na Svetových hrách v americkom Birminghame získala zlatú medailu v thajskom boxe. Bola to prvá zlatá medaila pre Slovensko po 13tich rokoch.

Medzinárodná federácia thajského boxu IFMA si Moniku Chochlíkovú zvolila za svojho zástupcu do výberu najlepších športovcov roka v neolympijských športoch. Tých najlepších športovcov určia v hlasovaní fanúšikovia a Monika tak potrebuje podporu priaznivcov.

„Ja som bola z toho úplne mimo a keď mi to napísali do mailu, nevedela som tomu uveriť. Už len to, že ma dali do ankety, lebo si ma všimli a vedia kto som, pre mňa veľa znamená,“ hovorí Chochlíková.

Medzinárodná asociácia Svetových hier vybrala celkovo 23 jednotlivcov a 12 kolektívov. Prvé kolo hlasovania už bolo spustené v utorok 10.1. a potrvá do nedele 22.1. Do druhého kola postúpi 10 športovcov s najvyšším počtom hlasov.

„Veľmi rada by som sa umiestnila v tejto ankete čo najvyššie, ale uvedomujem si, že sme z malej krajiny a thaibox nie je úplne najpopulárnejší šport, takže je tam skutočne veľmi veľká konkurencia. Dúfam, že ľudia budú hlasovať každý jeden deň, pokiaľ to bude možné. Spoločne to môžeme dokázať,“ odkázala víťazka Svetových hier v thajskom boxe.

Hlasovať môžete  na tomto odkaze. Hlasovať sa dá viackrát, no len raz za deň. Pri hlasovaní je potrebné vybrať najskôr jedného športovca, ktorý dostane 2 body a aby bolo hlas platný, je nutné vybrať aj druhého športovca, ktorý dostane 1 bod.


Ďalšie články