Vypočujte si ju!

Druhé kolo plošného testovania v Prešove primátorka Prešova Andrea Turèanová Druhé kolo plošného testovania v Prešove. Foto: Maroš Černý/TASR

    TRENČÍN – Hokejový klub Dukla Trenčín v spolupráci s trenčianskou kapelou Volume predstavil novú klubovú hymnu.      

Duklu Trenčín bude už v tejto sezóne k lepším hráčskym výkonom motivovať nová oficiálna hymna. Oficiálne ju predstavili 3. decembra v jednom z trenčianskych obchodných centier. Nová pesnička s názvom „My sme Vojaci“ prišla z dielne trenčianskej kapely Volume. „Prišlo to veľmi nečakane. Oslovil nás jeden známy z fanklubu Dukly Trenčín. Vybrali si nás aj kvôli tomu, že sme z Trenčína a radi sa Trenčínom aj prezentujeme. Sme z toho veľmi šťastní, že sa nám to podarilo,“ prezradil na úvod spevák skupiny Volume Majo Krátky.

Skomponovať novú hymnu trvalo približne dva mesiace. Všetko vždy konzultovali s fanklubom Trenčanov. Hokejový klub Dukly má veľmi dlhú tradíciu. ,,Verím, že to k úspechom potlačí hráčov a zároveň aj našu kapelu. Hymna reflektuje úspechy klubu a o tom sa tam aj spieva ‘Pod našim hradom vyrástli len tí najlepší a poháre zdvíhali na našom námestí’. Chceli sme v hymne ukázať, že sme veľkí patrioti,“ pokračuje bubeník Lubo Bobák. 

Súčasťou predstavovania skladby „My sme Vojaci“ bola aj spoločná autogramiáda hráčov. ,,Pevne verím, že sa bude páčiť, že bude taká rytmická a budú si ju fanúšikovia spievať. Už v nedeľnom domácom zápase proti Zvolenu bude súčasťou predzápasového rituálu,” dodal na záver predseda predstavenstva Dukly Trenčín Miloš Radosa.


Ďalšie články