Nikola Kusendová, víťazka Talentu

Nikola Kusendová, víťazka desiateho ročníka obľúbenej šou Česko Slovensko má talent, zahrala a zaspieval počas rozhovoru pre Terajšok v bošáckom humne

  BOŠÁCA – Týždeň po výraznom úspechu speváčka Nikola Kusendová poskytla Terajšku rozhovor a zaspievala na miestach, ktoré má rada.  

Ubehol presne týždeň od chvíle, čo si televízni diváci zvolili ako víťazku jubilejného, desiateho ročníka obľúbenej šou Česko Slovensko má talent sympatickú Nikolu Kusendovú z Bošáce. 

„Presne takto pred týždňom som bola asi v maskérni alebo v kostymérni a bola veľká generálka,“ spomína na nové zážitky.

Na obľúbenom mieste za rodinným domom, v humne s lavičkou, ktorú zhotovil jej otec, zhodnotila svoje účinkovanie v súťaži.

„Začalo to tým, že rozhodovali porotcovia, ktorí ma posunuli do semifinále. To bol ten výkrik, kedy som bola veľmi šťastná a naozaj som to vtedy vôbec nečakala. No a potom to už všetko bolo na divákoch, teda na vás. Vy ste ma takto posunuli a som za to veľmi vďačná,” poďakovala.

Talentovanej Nikolke fandila aj jej mladšia sestra Hanka, ktorá o nej prezradila, že je akčná, má rada cestovanie a, samozrejme, hudbu.

„Ja som bola veľmi šťastná a podporovala som ju. Držala som jej palce a bola som veľmi šťastná, hrdá na ňu,“vyjadrila poklonu svojej sestre.

Veľkým fanúšikom Nikoly sa stal aj sused Pavol Juráček so synom Maxíkom.

„Fandíme jej. Celá rodina fandila a posielala esemesky. Tak sme radi a sme hrdí susedia. Áno, vedel som, že aj Nikolka sa venuje spevu, ale tak naplno som to nesledoval, až teraz v tom talente, samozrejme,“ povedal sused.

Študentka prvého ročníka hudobno-dramatického odboru so špecializáciou na muzikál na banskobystrickom konzervatóriu sa zo svojho úspechu teší a cení si veľkú podporu počas celej súťaže.

„Ja by som chcela poďakovať všetkým divákom, tým mojim domácim zvlášť, za obrovskú podporu, lebo bola naozaj obrovská, dokonca ma tam prišli na semifinále aj pozrieť, tak sa im chcem za všetko poďakovať a veľmi si to vážim a veľmi ďakujem a pozdravujem,“ zakončila šťastná víťazka.


Ďalšie články