Bánovskí rybári vytiahli z priehrady kapitálny úlovok – Aktuálne správy z Trenčianskeho kraja
Aktuálne počasie
Trenčín
Weather Data Source: Wetter Heute Trenčín
Bánovce nad Bebravou
Weather for the Following Location: Banovce nad Bebravou map, Slovakia
Ilava
Weather for the Following Location: Puchov map, Slovakia
Myjava
Weather for the Following Location: Nove Mesto nad Vahom map, Slovakia
Partizánske
Weather for the Following Location: Partizanske map, Slovakia
Prievidza
Weather Data Source: Wetter Heute Prievidza
Nové Mesto nad Váhom
Weather for the Following Location: Nove Mesto nad Vahom map, Slovakia
Považská Bystrica
Púchov
Weather for the Following Location: Puchov map, Slovakia
Spravodajský web Fórum

S tridsaťročným kráľom hlbín bojovali takmer dve hodiny

Bánovskí rybári vytiahli z priehrady kapitálny úlovok

Bánovce nad Bebravou – Z vodnej nádrže Prusy neďaleko Bánoviec nad Bebravou vytiahli po takmer dvojhodinovom boji kapitálny úlovok sumca, ktorý meral 2,41 metra a vážil 101kg.

Ing. Stanislav Vavro

11. 9. 2022

18:45

Stanislav Vavro
Bánovskí rybári vytiahli z priehrady kapitálny úlovok

Podľa slov šťastlivého rybára Juraja Zeleníka, ktorý sršal obrovskou radosťou, kráľ hlbín žil v priehrade odhadom okolo tridsať rokov.

 „Kamarát Rado my chytil nástrahovú rybku 45 cm karasa, ktorého som použil ako návnadu a vyviezol som ju na člne ďaleko od breha,“ rozhovoril sa široko-ďaleko uznávaný rybár.

»»» Pozrite si videoreportáž so šťastlivcom Jurajom Zeleníkom:

 „O pol štvrtej ráno mi natiahlo udicu. Rýchlo som zverboval kamaráta Rada, rýchlo som si nahodil nohavice, mikinu a s čelovkou na hlave sme vyrazili na miesto činu za úlovkom,“ opisoval dôležité momenty vysmiaty rybár.

 „Skôr ako sme ho po úmornom boji dostali k brehu, musel som udicou trikrát seknúť, za ten čas nás povláčil po priehrade až ku koreňom nachádzajúcich sa v blízkosti brehu a nakoniec to totálne vyčerpaný vzdal,“ dodal Juraj Zeleník, ktorý si po víťaznom boji zapísal rybársky úspech do knihy životných úlovkov.

Komentáre

Start the discussion at

Pokračovať na diskusiu
Tipy a podnety